Make your own free website on Tripod.com

Jubileum Nieuws

Zoals veel leden waarschijnlijk al weten, viert KZC op 1 januari 2003 haar 50-jarig jubileum. De voorbereidingen zijn intussen al in volle gang. U zult dan ook meer horen over het Jubileum.

De supportactie
Het jubileum moet een groot feest worden voor iedereen en dit kost uiteraard geld. Vandaar dat wij meedoen aan de Supportactie. Een aantal leden steunt al het Jubileum door hier aan mee te doen.

Maar hoe werkt het???

De Supportactie is een loterij met vier trekkingen per jaar, georganiseerd door de Grote Clubactie. Een lot kost per trekking € 5,50. Van dit bedrag gaat 80% naar KZC, de rest is voor de prijzenpot van de Supportactie.

Wilt U ook meedoen, haal dan een machtigingskaart aan de bar in het clubhuis en vul hem in. U kunt de machtigingskaart ook weer inleveren aan de bar. Een andere mogelijkheid is een lid van de jubileumcommissie te vragen. Ook bij hen kunt U de machtigingskaarten inleveren. Om mee te kunnen doen met de eerstvolgende trekking moet U de machtigingskaart uiterlijk 28 november inleveren.

Doet U mee aan de supportactie, dan zal er halverwege december, maart, juni en september € 5,50 van uw rekening afgeschreven worden. Op het bankafschrift staat dan uw lotnummer vermeld. Aan het eind van bovengenoemde maanden zal de trekking plaatsvinden. De uitslag is te vinden op www.supportactie.nl, maar zal ook in de clubkrant en op deze website gepubliceerd worden.

Oud-leden
De Jubileumcommissie heeft ondertussen al een flinke lijst oud-leden bij elkaar. Maar… nog niet alle gegevens zijn compleet en ongetwijfeld staat nog niet iedereen er op. Kent u nog oud-leden, geef dit dan door aan de leden van de Jubileumcommissie of stuur ze een e-mail. OOk voor vragen kunt U hier terecht.

De leden van de Jubileumcommissie zijn:
Peter Olthoff, Greetje Uylings, Paul Kuiper, Elly Kuiper, Christiaan van Vianen, Thijs Tamis en Sander de Ruijter.